HR Magazin

Iratkozzon fel ingyenes HR-magazinunkra, és most ingyenesen kitöltheti asszertivitás tesztünket!

Szakmai írások

A kíváncsiság, vagy a kötelességtudat az erősebb?

A kíváncsiság, vagy a kötelességtudat az erősebb? A HR vezetők és a szakmai rendezvények Ritkán optimális az a helyzet, amikor egy HR vezető pont arra kap meghívót, ami az aktuális, szervezeti kihívást megoldó eszközt mutatja be. Az is ritka, ha a rendezvény jól szegmentált, és többféle szemszögből kínál rálátást az adott helyzetre. Mit tegyen, mit […]

Tovább »
Coaching, tréning, mentorálás, facilitáció?

Munkacsoportokkal, vezetőkkel, speciális csoportokkal Coaching, tréning, mentorálás, facilitáció? Ma a coaching az egyik leginkább elterjedt humán fejlesztési eszköz. Azonban jogosan merülhet fel mindenkiben a kérdés, hogy mit is takar ma a coaching. Milyen témák lettek népszerűek, és mi lehet ennek az oka. Áttekintjük a csoportos, és az egyéni fejlesztés utóbbi másfél évtizedét, és a gazdasági […]

Tovább »

További szakmai írások

Tréningek

treningekTrénereink belső igényességének köszönhetően nem tartunk két egyforma tréninget. Minden egyes alkalommal új résztvevőkkel találkozunk, akik más szemléletmóddal, tudással és tapasztalattal rendelkeznek, általuk új benyomásokat szerzünk, újdonságokat tanulunk, megismerünk új szervezeti best practise-eket, melyeket beépítünk a következő alkalmak tematikáiba, hogy abból mások is tanuljanak és előnyhöz jussanak.

Az ügyfeleinkkel való együttműködést trénereink alapos előkészületi munkával indítják, hogy a tréningre minél testre-szabottabb példákkal, megoldásokkal, gyakorlási lehetőséggel érkezzenek. A tréning megtérülését egyéni, csoportos és szervezeti szinten mérjük, hogy ügyfeleink elégedettsége tartós maradjon.

Módszerünk a tapasztalati tanulás, a saját élményszerzésen keresztül való tanulás, tudatosítás, és készségfejlődés. Tréningjeinken létszámtól függően használunk team coaching eszközöket is, mellyel a tanulás felgyorsul, a munkatársak elköteleződése és teljesítménye rövidebb idő alatt látványosan megnő.

Kapcsolatfelvétel
Név:*
Születési hely és idő:*
Állampolgárság:*
Állandó lakhely:*
Telefonszám:*
E-mail:*
Legmagasabb iskolai végzettség:*
Munkáltató neve és címe (amennyiben a képzést a munkáltató fizeti):*
Beosztás/pozíció:*
Számlázási név és cím:*
Postázási cím:*
Üzenet:*
Hírlevélre feliratkozom: Igen
Kér-e előzetes tudásfelmérést?:* Igen
Nem

Céges adatok